Ikkunoiden kunnostus taloyhtiöille

Teemme ikkunoiden kunnostuksia Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Palvelemme pääosin taloyhtiöitä ja julkisia toimijoita. Teemme myös alihankintaa rakennusliikkeille.

Toteutamme kaikki ikkunoihin liittyvät korjaus- ja kunnostustyöt:

  • Puukorjaukset
  • Lasitukset
  • Heloitukset
  • Maalaukset
  • Tiivistykset

Ikkunoiden korjaustyötä edeltää kuntokartoitus, jossa arvioidaan, voidaanko vanhat ikkunat kunnostaa vai kannattaako kunnostuksen sijaan asentaa uudet ikkunat. Kuntokartoituksessa on syytä pohtia, halutaanko rakennuksessa painottaa historiallisia arvoja, teknisesti korkeatasoista toteutusta vai taloudellista kustannustehokkuutta. Kuntokartoituksen voi tehdä korjausrakennuskonsultti tai Groma Oy.

Määrittelemme ikkunoiden korjaustyön laajuuden ja toimenpiteet työselityksessä, jonka tulemme tekemään paikan päälle kohteeseen. Työselityksen pohjalta kirjoitamme tarjouksen.

Ikkunoiden kunnostuksen kesto

Korjaustöiden kesto vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon kunnostettavia ikkunoita on. Työstä johtuvat erityisjärjestelyt kestävät yleensä noin 10-15 arkipäivää kussakin asuinhuoneistossa. Pyrimme varmistamaan korjaustöiden sujuvuuden tiedottamalla asukkaille etukäteen kunnostustöistä ja valmistautumalla huolellisesti paikan päällä tehtäviin kunnostustöihin.

Tutustu työkohteisiimme

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

OTA YHTEYTTÄ